Hvem GoGrafix er og hvad vi kan tilbyde virksomheden

Hvem GoGrafix er og hvad vi kan tilbyde virksomheden

GoGrafix

Hvem er GoGrafix

Oprindeligt er jeg teknisk uddannet inden for PC branchen, men har igennem knap 20 år arbejdet med design og produktfoto via bl.a mit tidligere arbejde hos flere hardware distributører.

I dag er det komplette grafiske løsninger til virksomheder indenfor grafisk design, reklame, butiks design og websites.

Igennem de sidste år er der arbejdet målrettet med grafisk design til retail markedet, hvor det hovedsageligt har været design af emballage, kataloger, hjemmesider.

Men nu er fokus på CMS baseret website løsninger til nye og eksisterende kunder en af de vigtigste faktorer i virksomheden, dette med til at give sikkerhed for en komplet og kompetent løsning for kunden.

GoGrafix trækker på en lang erfaring inden for det grafiske miljø, og har en række gode samarbejdspartnere der tilsammen giver fleksibilitet og dermed sikrer at dit projekt kommer sikkert i hus.

Det er ikke altid en fordel at vælge de store firmaer hvis man er en lille eller meget ny virksomhed.

Det handler om at komme længst muligt med et begrænset budget, hvor virksomheder med speciale på området kan være sagen.

Hos GoGrafix leverer vi en lang række muligheder og løsninger, der gør at din virksomhed kan komme hele vejen uden at vælte budgettet.

Dette kombineres med masser af råd og vejledning, der kan betyde alverden for en ny eller mindre virksomhed der bevæger sig ind i den digitale markedsførings verden.

Vi gør “LIDT” mere end normalt

Vi påtager os grafiske opgaver indenfor vores ekspertise, hvor projektet styres sikkert igennem alle beslutnings- og designfaser.

Vi tilbyder både idé, design udvikling og udførsel i samarbejde med en række partnere, der sikrer dig den helt rigtige løsning.

Vi samarbejder med trykkerier og skiltefirmaer m.m., der tilsammen giver mulighed for komplette løsninger, til virksomheden.

Vi tilbyder også selvstændigt produktfotografering og redigering af disse til dine projekter.

Ingen opgave er “næsten” for stor til at kunne løses hos GoGrafix, så du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Siden efteråret 2010 har GoGrafix arbejdet intenst på CMS baserede websites og webshops.
Der tilbydes nu komplette brugervenlige pakker til små og mellemstore virksomheder.

VORES VISION

Gør det ordentligt, og “helst” hele vejen.

PRISER

Hos GoGrafix kører vi med faste timepriser uden for projekter, men du har altid mulighed for et fast tilbud på en specifik opgave.

Kontakt os for mere specifikke priser ud fra den opgave eller projekt du ønsker at få lavet.

Løs timepris hos GoGrafix er 440kr +moms.