FOLIE DEKORATION
FOLIE OG STICKERS SPECIELT DESIGNET

Som erhvervsdrivende har du fra tid til anden brug for et permanent eller midlertidigt budskab med  blikfang i virksomheden, til messen m.m. Der er plakaten et konkurrencedygtigt alternativ til større og dyrere løsninger og kan kombineres med diverse billedrammer eller standere til inden- og udendørs brug.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres printopgave hvad enten det er 1 stk. eller 100 stk.

folie dekoration med fokus på de små unikke løsninger.

Vores folieproduktion tæller klassisk design til firmabiler, men fokus er på unikke design og folieløsninger til bilmarkedet.

Folie fokusområder

Herunder er nogle eksemplar på løsninger som vi arbejder med til både virksomheder og private kunder.

NAVN / LOGO TEKSTER
 • Logo
 • Firmanavn
 • Instagram
 • Telefon
 • CVR nr.
 • Diverse tekst
 • m.m.
FIRMALOGO / DESIGN
 • Komplette logoer
 • 1-2 farvede logoer
 • Firmabil dekorationer
REPLIKATION
 • Bil producenter
 • Bilmærker/model/serier
 • Fælg/serier
 • PC producenter
 • Personlige brands

Du har ideen – vi skaber løsningen

Få designet og skåret dit projekt hos os.

Foliex kom til i 2021 som del af virksomhedens udvikling og at vi har haft kontor sammen med skiltevirksomhed i mange år og interessen for folie altid har været der. I forbindelse med Covid kom der mere tid og mulighed for arbejde med folie, hvor vi har valgt at fokusere på de mere nørdede projekter for virksomheden, men især også for private.

lille produktion – fra 1 stk. mærke

Foliex er bygget på koncept at både virksomheder og private skal kunne få lavet en meget lille produktion. Vi har ingen opstartsomkostninger på vores in-house produktion så der betales kun for evt. design og produktion af folie/mærke.

Hovedsagelig kun produktion

Som udgangspunkt sælger vi kun folien klar til montering inkl. monteringsvejledning, skal vi montere folie/mærke så vil der blive givet et uforpligtende tilbud på monteringspris.

Redesign/replikation

En af de løsninger som vi under Foliex har brugt efterhånden meget tid på er redesign/replikation af design/logoer/striber til/fra biler, hvor det originale produkt er svært eller umuligt at fremskaffe.

*Vi tilbyder ikke kommercielt salg af replikeret design, med mindre godkendt aftale er udleveret, da dette vil være brud på ejer/designer af original produkt.

Foliekvalitet

Alle vores løsninger leveres på Oracal kvalitets skærefolie i hele deres serie, men hovedsagelig deres 651, 751 og 951 serier som giver en flot kvalitet, samt lang levetid under korrekte forhold. Vi arbejder dog også med andre kendte foliemærker fra. bl.a. 3M og Avery m.m.

Omkring Foliex

Foliex er en del af GoGrafix som har været indenfor den grafiske branche siden 2009. Tilgangen til folie og dekoration er kommet af interessen for grafisk design generelt, men også kva. mit arbejde sammen med en række samarbejdspartnere indenfor dekoration af forskellig karakter og eget brand indenfor unikke PC kabinetter.

Foliex både til dig som selv har designet, og dig som ikke har.

Er henvendt til dem med deres eget design, som de ønsker at virkeliggøre. Men du kan som kunde også komme med ide til os og vi skaber design til produktion.

Vi har baseret vores gennemtestede skæreudstyr på muligheden for at give kunden et flot resultat, til fornuftige priser og med udgangspunkt i at de kun skal bruge 1 stk.

Lokale kunder, ekstra hurtig levering.

Vi fokuserer især på nærmiljøet omkring Slagelse hvor vi holder til, fordi det ofte betyder ekstra hurtig levering af arbejdet, og hvis det er muligt så leverer vi gerne plakaterne direkte hos kunden, uanset som det er privat eller erhverv.

Men selvfølgelig får kunder i hele landet får samme god kvalitet og hurtig levering, så velkommen til Foliex.