GOGRAFIX
GRAFISK DESIGN & REKLAME

GoGrafix er en moderne virksomhed, der leverer grafiske identitetsløsninger til små og mellemstore virksomheder indenfor grafisk design, tryksager, butiks reklame, plakatproduktion og website-løsninger.

Vores fortsatte fokus på wordpress CMS baserede website- og webshop løsninger gør websiteproduktion til et større produkt i virksomheden.

Skilte, butiksreklame og facade løsninger er vores nyeste, men hurtigt voksende område af produktløsninger til virksomheden. I 2020 kom vores nye plakat- og printproduktion i gang fokuseret til både erhverv og private. Vores nyeste gren er en mindre folieproduktion også både til virksomheder og private som en naturlig udvikling af vores hovedprodukter.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information omkring vores produktløsninger

VI PRØVER AT GØRE “LIDT” MERE END NORMALT

Vi påtager os grafiske opgaver indenfor vores ekspertise, hvor projektet styres sikkert igennem alle beslutnings- og designfaser. Vi tilbyder både idé, design udvikling og udførsel in-house og i samarbejde med en række partnere, der sikrer dig den helt rigtige løsning.

Vi samarbejder med trykkerier og skiltefirmaer m.m., der tilsammen giver mulighed for komplette løsninger, til virksomheden.

Ingen opgave er “næsten” for stor til at kunne løses hos GoGrafix, så du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Siden efteråret 2010 har GoGrafix arbejdet intenst på CMS baserede websites og webshops baseret på WordPress/Woocommerce, og har dermed opbygget en stor vidensdatabase på udvikling af websites i og omkring platformen Avada, som vi er Pro bruger af.

I 2020 kom egen plakat- og billedproduktion ind i virksomheden som en konsekvens af Covid pandemien og i året efter kunne vi tilføje folie produktion/dekoration til oversigten af løsninger til virksomheder og private.

MISSION

Gør det ordentligt, og “helst” hele vejen.

PRISER

LØS TIMEPRIS HOS GOGRAFIX ER 500KR +MOMS (pr. 1 januar 2024)

GRAFISK PRODUKTOVERSIGT

Hos GoGrafix tilbyder vi en række forskellige pakker og løsninger til små og mellemstore virksomheder. Herunder kan du se lidt af udsnittet på de løsninger som vi tilbyder, men har du et specielt ønske eller sammensætning, er du altid velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel.

GGX WEBSITE

GoGrafix tilbyder sit helt eget ID website koncept til private, små og mellemstore virksomheder der enten ønsker en ny eller opfriskning af deres nuværende hjemmeside.

Vores koncept er baseret på templates der bygges sammen med det moderne og brugervenlige CMS system WordPress.

GGX FIRMAPAKKE

ID Firma Pakken henvender sig til den nye virksomhed eller til eksisterende virksomheder, som ønsker en ny komplet identitet på markedet.

Vores koncept henvender sig hovedsageligt til de naystartede virksomheder, men alle er velkommen til at få et tilbud

GGX LOGO

Design af logoet kan skabes ud fra et tidligere/eksisterende logo eller ved ny branding ud af en bestemt form, et bogstav, et navn eller noget helt andet.

Uanset inspirationskilden designer GoGrafix logoet ud fra de ønsker og visioner som kunden giver udtryk for, samt råd og vejledning.

GGX REKLAME

GoGrafix tilbyder i samarbejde med flere skiltevirksomheder produktion af alverdens skilte og reklamer hvis det ikke er noget vi selv kan lave i vores interne folieproduktion.

GoGrafix giver grafisk ekspertise og gode råd under hele designprocessen og leverer det færdiggodkendte produktions materiale samt vi følger produktet helt til sin afslutning.

GGX VISITKORT

Design af visitkort kan være alt fra det klassiske 2-siddet visitkort, til de mere avancerede modeller på 4 sider.

GoGrafix leverer gerne både design og professionelt tryk af visitkort til meget fornuftige priser. Kontakt os endelig ved specielle eller større projekter.

GGX BROCHURE

GoGrafix tilbyder design af klassiske brochure/flyers der bruges i hverdagen og til messer, hvor man ønsker at fremvise et overblik over virksomhedens kerneydelser.

GoGrafix giver grafisk ekspertise og gode råd under hele designprocessen samt vi også kan levere færdige tryksager.

SE ALLE VORES PRODUKTLØSNINGER

HVEM ER GOGRAFIX

BAGGRUND

Oprindeligt er jeg teknisk uddannet inden for PC branchen, men har igennem knap 20 år arbejdet med design og produktfoto via bl.a mit tidligere arbejde hos flere hardware distributører.

I dag er det komplette grafiske løsninger til virksomheder indenfor grafisk design, reklame, butiks design og websites. Som noget af det nyeste har vi nu også vores helt eget storformats plakat- og billedproduktion samt mindre folieproduktion til både virksomheder og private.

UDVIKLING

Igennem de sidste år er der arbejdet målrettet med grafisk design til retail markedet, hvor det hovedsageligt har været design af emballage, kataloger, hjemmesider.

Fokus på CMS baseret website løsninger til nye og eksisterende kunder en af de vigtigste faktorer i virksomheden, dette med til at give sikkerhed for en komplet og kompetent løsning for kunden.

Leverance af tryksager med vores største og ældste samarbejdspartner fylder stadigvæk mere og mere. Med fokus på høj kvalitet til stærkt konkurrencedygtige priser.

Indenfor de sidste 3 år er plakat- og billedproduktion kommer til som en stor post i vores arbejde som har gjort vores pakke endnu mere fleksibel og i 2021 blev folie produktion/dekoration tilføjet som den nyeste del så vi nu både har professionelt samarbejde med skiltevirksomheder, men også egen folieproduktion der allerede har udviklet sig.

2024 holder vi 15 års jubilæum som grafisk virksomhed og produktionsvirksomhed

SIKKERHED

GoGrafix trækker på en lang erfaring inden for det grafiske miljø, og har en række gode samarbejdspartnere der tilsammen giver fleksibilitet og dermed sikrer at dit projekt kommer sikkert i hus til et overkommeligt budget.

Er opgaven udenfor vores kompetencer, så kan vi trække på et stort netværk af andre virksomheder med speciale i udenfor vores arbejdsområde netop for at skabe en komplet løsning og vi gør meget ud af at udvikle vores samarbejde med både små, mellem og store virksomheder.

HVORFOR GOGRAFIX?

Det er ikke altid en fordel at vælge de store firmaer hvis man er en lille eller meget ny virksomhed.

Det handler om at komme længst muligt med et begrænset budget, hvor virksomheder med speciale på området kan være sagen.

Hos GoGrafix leverer vi en lang række muligheder og løsninger, der gør at din virksomhed kan komme hele vejen uden at vælte budgettet.

Dette kombineres med masser af råd og vejledning, der kan betyde alverden for en ny eller mindre virksomhed der bevæger sig ind i den digitale markedsførings verden.

NOGLE AF VORES NUVÆRENDE OG TIDLIGERE KUNDER