EGEN PRINT PRODUKTION
DU HAR DESIGNET – VI HAR UDSTYRET

Som erhvervsdrivende har du fra tid til anden brug for et permanent eller midlertidigt budskab med  blikfang i virksomheden, til messen m.m. Der er plakaten et konkurrencedygtigt alternativ til større og dyrere løsninger og kan kombineres med diverse billedrammer eller standere til inden- og udendørs brug.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres printopgave hvad enten det er 1 stk. eller 100 stk.

Flotte plakater med tryk – små oplag – hurtig levering

Plakaten er blevet et kæmpe hit igen! – skal vi printe din?

Vores størrelsessortiment

Herunder er nogle af de standard størrelser vi tilbyder i vores online platform. Skulle du mod forventning have brug for en anden størrelse, er du velkommen til at kontakte os for en pris på din printopgave.

A-SERIE FORMAT
B-SERIE FORMAT
KVADRATISK FORMAT

Du har designet
– vi har udstyret

Få din egen unikke plakat printet her hos GoPoster

Vi tilbyder en service hvor du kan få virkeliggjort dit eget materiale i moderne super 8-farvet kvalitet på flere forskellige lækre originale Canon/OCÉ papirmedier.

Til stuen, køkken, værelse, børneværelse, på kontoret eller hvor der nu er behov for at have din plakat eller reklame hængende.

Små oplæg – helt ned til 1 stk.

GoPoster er bygget på et simpelt koncept der giver mulighed for at få produceret blot 1 stk. af grafisk/billedmateriale uden at prisen er helt urimelig. Faktisk er vi blandt de billigste i Danmark da vi ikke har nogen opstartsomkostninger.

Vi producerer alle vores prints lokalt i egen virksomhed, så alt kontrolleres af personale med erfaring indenfor grafisk design og tryk.

Filtjek inden produktion

GoPoster leverer hovedsagelig kun vores produkt, der udleveres fra kunde. Vi tjekker som standard fil/filer inden produktion for at sikre at det færdige resultat vil kunne leve op til kundes forventninger og vores kvalitet.

Køb flere og spar penge!

Hvis du skal bruge flere af samme størrelse plakat hvad enten det er samme design eller forskellige, så kvitterer vi med rabat pr. stk. alt efter hvor mange du skal bruge fra 2-10 stk. Se mere information og priser under den enkelte størrelse plakat.

GoPoster – også til private kunder

Som privat har du også fra tid til anden brug for print af et billede, plakat eller lignende. Det kan vi hjælpe med lige fra pas størrelse, til de helt store billeder/designs til billedrammen i hjemmet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit print.

Økonomisk produktion – små priser

GoPoster er baseret på en simpel men ganske effektiv produktion med udstyr der i flere år har vist sig yderst populært på området.

Udstyret er det nyeste på markedet og veltestet og med sine 8-farvet hoveder, sørger printeren for imponerende resultater til små priser.

Begrænset udvalg af papir, giver dig bedre priser.

Udvalget af papir er begrænset for effektiv produktion, men samtidig med fokus på kundens forventede behov og samtidig gode priser.

Vi kører standard med 180gr. satin foto papir, men kan tilbyde 260gr. satin fotopapir, 180gr. mat coated papir til billedrammer eller 140gr. polyprop til udendørs brug i A-standere m.m. hvis nødvendigt.

8-farvet print, giver ekstra liv og farver.

Med brug af 8 farver i moderne pigmenteret blæk, kan vi tilbyde farverige print der i direkte sollys udendørs kan leve 6-9 mdr. mens print indendørs eller i ramme med UV-beskyttet front har betydelig længere levetid.

Omkring GoPoster

GoPoster er en del af GoGrafix som har været indenfor den grafiske branche siden 2009. Tilgangen til plakater og billedprint er kommet af interessen for grafisk design generelt, men også kva. mit arbejde sammen med en række kunder indenfor indretning, møbler og kunstnere.

Dette er også sket i takt med at markedet for plakter er blevet interessant igen, hvor man mange steder kan købe færdigdesignede plakater.

GoPoster til dig som selv har lavet designet.

Er henvendt til dem med deres eget design, som de ønsker at virkeliggøre til dem selv, fremvisning eller som gave.

Vi har baseret vores gennemtestede printerudstyr på muligheden for at give kunden et flot resultat, til fornuftige priser og med udgangspunkt i at de kun skal bruge 1 stk.

Selvom GoPoster kun tilbyder print af design kunden selv kommer med, har vi allerede fra starten haft en del kunder som har fået udført grafisk opsætning af deres plakater inden produktion via GoGrafix.

Så har du et design, der lige mangler det sidste så kan vi faktisk godt hjælpe dig i mål.

Lokale kunder, ekstra hurtig levering.

Vi fokuserer især på nærmiljøet omkring Slagelse hvor vi holder til, fordi det ofte betyder ekstra hurtig levering af arbejdet, og hvis det er muligt så leverer vi gerne plakaterne direkte hos kunden, uanset som det er privat eller erhverv.

Men selvfølgelig får kunder i hele landet får samme god kvalitet og hurtig levering, så velkommen til GoPoster.